9 - 10 SEPTEMBER 2017

MARINETERREIN AMSTERDAM

CALL FOR MAKERS


Met elkaar gaan we laten zien dat de ‘Maker Movement’ ontzettend veel kansen biedt aan jong en oud. Makers uit de Amsterdamse regio krijgen de mogelijkheid om zichzelf aan het grote publiek te tonen. We gaan ons focussen op de verbindingen die er gelegd kunnen worden tussen makers onderling, makers en de industrie, makers en jongeren en makers en de stad. Amsterdam biedt enorm veel kansen voor de Maker Movement en andersom biedt de Maker Movement weer veel kansen voor de Amsterdammer, het Amsterdamse bedrijfsleven en de Amsterdamse samenleving.

WIL JIJ HIER BIJ ZIJN?

Het Marineterrein Amsterdam transformeert stap voor stap van een militair terrein naar een flexibel en toekomstbestendig stadskwartier. Kom op 9 en 10 september laten zien hoe jij hier een toegevoegde waarde aan kunt geven. We bieden dit jaar vooral ruimte aan TECH makers waarbij de bezoeker de ruimte en mogelijkheden krijgt om zelf dingen te maken.

Alle makers, bedrijven en organisaties zijn van harte uitgenodigd om hun kennis te delen onder de vlag van het Amsterdam Maker Festival tijdens de Ontdekdagen van het Marineterrein.

Voor meer info en de registratieprocedure kun je een mail sturen naar info@amsterdammakerfestival.nl

Tot in september!

In 2016 waren er ruim 100 Makers aanwezig.

Hieronder kun je er nog een paar terugzien.